Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una 'Start-up' de cànnabis de Tarragona crea un mètode científic únic al món

El portal britànic 'Startpill.com' posiciona KREI en el número 64 de les 'start-up' del món per la seva aportació innovadora a la traçabilitat del cànnabis

El portal britànic “startupill.com” ha inclòs l'start-up de cànnabis tarragonina com una de les millors creades a Espanya durant el 2020 El portal britànic “startupill.com” ha inclòs l'start-up de cànnabis tarragonina com una de les millors creades a Espanya durant el 2020 KREI
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 13 Novembre 2020 14:36

L'start-up KREI vol convertir Tarragona en un referent en el sector biotecnològic del cànnabis. La nova empresa tarragonina ha estat inclosa recentment pel portal britànic “startupill.com” com una de les millors creades a Espanya durant el 2020 i la número 64 del món. La raó de l'èxit ha estat que l'start-up tarragonina ha aconseguit patentar un mètode científic únic al món per poder determinar la traçabilitat del cànnabis, des de la llavor fins al moment en què arriba a mans del consumidor.

Des del web internacional consideren que KREI Method (kreimethod.com) aporta una idea innovadora i un impacte social a l'Estat espanyol i a tot el món, considerant-la una empresa "excepcional i que cal seguir d'aprop". 

Les múltiples aplicacions d’aquesta eina abasten tant el camp medicinal com el recreatiu. Tant és així que, la utilitat d’aquesta eina ja ha despertat l’interès tant de les indústries cannàbiques com dels governs.

Pròxim objectiu: trobar inversors per situar Tarragona com un referent mundial 

Des de KREI s'han marcat com a objectiu situar Tarragona com un referent en el sector biotecnològic del cànnabis i aconseguir el finançament suficient per poder continuar la seva expansió en un sector en plena efervescència a tot el món. Per fer-ho possible, calen empreses i institucions que estiguin interessades en invertir en el desenvolupament d'aquest mètode revolucionari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: