Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FEGP veu "desmesurades" les noves restriccions del Govern i demana un pla d'ajudes extens

La patronal penedesenca sosté que els empresaris han fet "inversions importants" per prevenir la pandèmia

Imatge de la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, el 8 de setembre del 2020 Imatge de la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, el 8 de setembre del 2020 GEMMA SÁNCHEZ / ARXIU / ACN
Economia i negocis ACN
Dissabte, 17 Octubre 2020 15:11

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha criticat les noves restriccions anunciades pel Govern, que ha titllat de "desmesurades". La patronal assegura que no està demostrat que la restauració, els comerços o gimnasos siguin llocs de contagi de la covid-19, i apunta que la "majoria" d'infeccions es produeixen en l'àmbit privat. En aquest sentit, sosté que els empresaris han fet "inversions importants" per aplicar nombroses mesures de prevenció, motiu pel qual insta el Govern a reconsiderar les restriccions que han d'entrar en vigor aquest divendres si el jutge les avala.

Si al final tiren endavant, la patronal penedesenca reclama un pla d'ajudes més extens del que s'ha anunciat fins ara, que consideren "clarament insuficient".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: