Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona certifica un alt nivell en ciberseguretat

El port compleix des de l’any 2015 amb la normativa ISO 27001 en Gestió de la Seguretat de la Informació

El port compleix des de l’any 2015 amb la normativa ISO 27001 en Gestió de la Seguretat de la Informació El port compleix des de l’any 2015 amb la normativa ISO 27001 en Gestió de la Seguretat de la Informació PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Setembre 2020 08:41

L’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) ha superat novament l’auditoria per a la certificació de l’acompliment de la normativa ISO 27001 en Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI). L’APT compta amb aquest sistema de gestió de la seguretat de la informació des de l’any 2015. Aquesta certificació corrobora que del Port de Tarragona disposa d'un nivell de seguretat de la informació que compleix els requeriments en ciberseguretat com a infraestructura crítica i operador de serveis essencials.

La Direcció de Sistemes d’Informació fa la renovació d’aquesta certificació amb elpropòsit de confirmar l’eficàcia del sistema en el seu conjunt en un entorn cada vegada més digital. En el cas d’una infraestructura clau per al territori, és de vital importància certificar que les mesures tècniques implementades en els darrers anys són eficaces per a la protecció dels actius d’informació de l’organització.

La certificació acredita que el sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació és conforme als requeriments pel que fa a: Gestió d'atenció a client o usuari /ària; gestió de projectes; i gestió operativa i Disseny i planificació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: