Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona descarrega en tres dies més de 31.000 tones de pasta de paper

El producte forestal, procedent de Brasil i Finlàndia, serà distribuït a diferents ports del Mediterrani i al territori nacional

Aquesta setmana s’han descarregat més de 31.000 tones de pasta de paper Aquesta setmana s’han descarregat més de 31.000 tones de pasta de paper PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Agost 2020 21:44

Aquesta setmana, a les instal·lacions d’Euroports situades al Moll de Cantàbria del Port de Tarragona, s’han descarregat més de 31.000 tones de pasta de paper.

Durant el passat 24 d’agost el vaixell Eagle Arrow ha descarregat 27.114 tones procedents de Brasil. La destinació final de la mercaderia anirà a diferents ports del Mediterrani mitjançant vàries càrregues d’entre 4.000 i 8.000 tones en vaixells de dimensions més petites. La resta del producte forestal es destinarà a consum nacional i es distribuirà amb camió.

La segona i tercera de les operatives de pasta de paper d’aquesta setmana es realitzen els dies 25 i 26 d’agost. Els vaixells Egbert Wagenborg i Airisto descarregaran 2.474 i 1.515 tones, respectivament. En aquest cas l’origen de la mercaderia és Finlàndia i es distribuirà per carretera a tot el mercat peninsular.

Aquestes operatives representen un pas endavant en la consolidació del port tarragoní en el lideratge d’aquest tràfic a l’Estat i a la Mediterrània. Durant els primers sis mesos de 2020, i tenint en compte l’escenari a causa de la pandèmia de la COVID-19, el Port de Tarragona ja ha mogut un total de 253.000 tones, i la perspectiva per a final d’any és assolir les 600 mil tones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: