Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls activa les línies d'assessorament per a la tramitació dels ajuts als comerços i serveis

Vallsgenera atendrà consultes als telèfons 699998707 i 638288075 o bé per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es poden acollir a aquest ajut comerços, hotels i restaurants entre alres Es poden acollir a aquest ajut comerços, hotels i restaurants entre alres CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 07 Mai 2020 13:39

L'Ajuntament de Valls ha activat aquesta setmana les línies d'atenció i assessorament telefònic i telemàtic per a la tramitació dels ajuts municipals urgents i extraordinaris que es concediran als comerços i serveis de proximitat que van haver de tancar en compliment de les restriccions d'activitat per al control de la pandèmia de la Covid-19. Els serveis tècnics de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera atendran les consultes de manera telemàtica al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i s'han habilitat també dues línies telefòniques (699998707 i 638288075) per realitzar un assessorament personalitzat i resoldre qualsevol dubte relacionat amb la tramitació de la sol·licitud.

En els propers dies s'obrirà la convocatòria per a l'atorgament d'aquesta línia d'ajuts directes i extraordinaris al teixit comercial i als serveis de proximitat que van haver de tancar. L'Ajuntament ha dotat amb 160.000 euros aquesta nova línia de subvencions, una partida que permetrà concedir ajuts de fins a 400 euros a cada comerç o servei afectat pel tancament. Els titulars que sol·licitin l'ajut podran justificar totes les despeses de la seva activitat a les que han hagut de fer front malgrat el tancament, com poden ser subministraments de llum, aigua o gas, així com lloguers de locals, salaris o els costos de seguretat social.

Les activitats que es poden acollir a l’ajut

En aquest sentit, els ajuts són una mesura de suport al comerç i serveis que han vist reduïts dràsticament els seus ingressos a causa de la Covid-19 i que tenen dificultats de liquidat i tresoreria. La relació d'activitats que s'hi poden acollir estan detallades en les bases de les subvencions, amb la següent relació: comerç al detall, hotels, restaurants i establiments de menjars o de begudes, activitats cinematogràfiques, de vídeo i de programes de televisió, compravenda de béns immobiliaris, agents de la propietat immobiliària, agències de viatgers o operadors turístics, centres d'ensenyament, administració de loteries, perruqueries, gimnasos o serveis de manteniment físic i altres activitats de serveis personals.

Les bases estableixen que aquestes subvencions municipals seran compatibles amb qualsevol altre línia d'ajut que pugui atorgar en el futur l'Ajuntament o qualsevol altre ens públic o privat. Quan s'obri la convocatòria, els interessats podran presentar la sol·licitud preferentment de manera telemàtica, a través de la Seu Electrònica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: