Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les gelades causen danys "catastròfics" a algunes vinyes de la DO Conca de Barberà

Les afectacions a les varietats trepat i macabeu poden ser de fins el 80%

Les gelades de la matinada del 27 de març han provocat "greus danys" a les vinyes de la Conca de Barberà Les gelades de la matinada del 27 de març han provocat "greus danys" a les vinyes de la Conca de Barberà CEDIDA
Economia i negocis ACN
Dimarts, 31 Març 2020 23:24

Les gelades de la matinada del 27 de març han provocat "greus danys" a les vinyes de la Conca de Barberà, segons el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Conca de Barberà. Tot i que assenyalen que fins que no sigui el moment de collir no es podrà conèixer la magnitud exac dels danys, sí que avisen que en algunes varietats, com les vinyes de trepat i macabeu –de les més abundants a la zona- l'afectació pot ser de fins el 80%.

"L'afectació en alguns punts concrets ja es pot valorar com a catastròfica", lamenten. Varietats minoritàries com l'ull de llebre, el merlot o el Chardonnay també han estat molt afectats a la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: