Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Chacón defensa que IQOXE torni a produir aviat per no afectar les altres empreses del polígon petroquímic

La consellera d'Empresa i Coneixement garanteix que la tornada a l'activitat es farà de manera segura

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, després de la reunió a Tarragona, el 17 de febrer del 2020 La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, després de la reunió a Tarragona, el 17 de febrer del 2020 ELOI TOST / ACN
Economia i negocis ACN
Dilluns, 17 Febrer 2020 21:03

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha defensat que IQOXE torni a produir aviat per no afectar les altres empreses del polígon petroquímic de Tarragona, que depenen del seu òxid d'etilè. Chacón s'ha reunit aquest dilluns amb representants de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i alcaldes del Camp de Tarragona.

La consellera ha indicat que la normativa de seguretat empresarial de la Generalitat "és més restrictiva que l'europea" i que IQOXE no tornarà a l'activitat si l'empresa no és segura. També ha assenyalat que l'expedient informatiu obert per esclarir les causes de l'explosió va a poc a poc perquè hi ha informació que només té la investigació judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: