Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

UP reivindica la unitat dels productors per fer-se respectar davant les grans empreses agroalimentàries

El sindicat celebra durant el cap de setmana el seu tretzè Congrés Nacional a Falset

Imatge d'una de les votacions celebrades durant el Congrés Nacional d'Unió de Pagesos, al castell de Falset Imatge d'una de les votacions celebrades durant el Congrés Nacional d'Unió de Pagesos, al castell de Falset ELOI TOST / ACN
Economia i negocis ACN
Dissabte, 08 Febrer 2020 16:29

Unió de Pagesos ha reivindicat la unitat dels productors per fer-se respectar davant les grans empreses agroalimentàries, durant el tretzè Congrés Nacional, que se celebra aquest cap de setmana a Falset. Des del sindicat també s'ha reclamat l'elaboració d'una llei que reguli el pes que tenen aquestes companyies en el mercat, com a mesura per acabar amb els baixos preus que reben pels productes.

En el congrés hi participen 132 delegats comarcals que debaten dues ponències, sobre polítiques agràries i d'organització interna. Els agricultors també han demanat una llei catalana de la cadena alimentària, que la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, s'ha compromès a elaborar el més aviat possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: