Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els presidents de les cambres aproven el pacte del govern espanyol, però lamenten que oblidi les infraestructures

Joan Canadell ha dit a Valls: "Cal abordar el conflicte del procés català de forma definitiva"

Imatge de la reunió del comitè executiu de les cambres de comerç catalanes i del consell de presidents, amb la presència de Joan Carandell, reunits per primer cop a la Cambra de Comerç de Valls, el 10 de gener del 2020 Imatge de la reunió del comitè executiu de les cambres de comerç catalanes i del consell de presidents, amb la presència de Joan Carandell, reunits per primer cop a la Cambra de Comerç de Valls, el 10 de gener del 2020 NÚRIA TORRES / ACN
Economia i negocis ACN
Divendres, 10 Gener 2020 13:42

Els presidents de les 13 cambres de comerç catalanes s'han posicionat en relació al nou pacte del govern espanyol, en el marc d'un comitè executiu celebrat aquest divendres al matí a Valls. El valoren positivament, però lamenten que no s'hagi tingut en compte un pacte per a les infraestructures, tal com reclamaven. Recorden que el dèficit s'eleva a 45.000 milions d'euros i que suposa un greuge amb la resta de l'Estat i d'Europa. Amb tot, confien que la qüestió es resolgui en les properes setmanes.

Joan Canadell, president de la Cambra de Barcelona i del Consell de Cambres de Catalunya, considera que "l'estabilitat política i econòmica" ha d'anar acompanyada d'una solució al conflicte del procés català i que "cal abordar-lo d'una forma definitiva". També reclamen l'aprovació dels pressupostos generals i de la Generalitat "com més aviat millor".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: