Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pacte Camp de Valls fixa les línies estratègiques a desenvolupar durant els propers mesos

Aquestes se centraran en ocupació i formació laboral, la captació de necessitats del sector industrial i l’actualització del catàleg de sòl i naus industrials

L’Ajuntament dels Garidells va acollir dimecres la reunió d’alcaldes dels municipis del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp L’Ajuntament dels Garidells va acollir dimecres la reunió d’alcaldes dels municipis del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp AJUNTAMENT DE VALLS
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 09:28

L’Ajuntament dels Garidells va acollir aquest dimecres la reunió d’alcaldes dels municipis del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp, ens que agrupa les localitats més industrials de la comarca com Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella. A la trobada, també hi van prendre part, a més d’alcaldes, regidors i tècnics dels diferents consistoris.

A la reunió es van fixar les línies estratègiques a desenvolupar durant els propers mesos que se centraran en ocupació i formació laboral, captació de necessitats del sector industrial i l’actualització del catàleg de sòl i naus industrials. A més, es van presentar els projectes 'VallsInnova' i 'Vallsemprèn' per al foment del talent i l’emprenedoria que s’estan impulsant des de l’Institut Municipal Vallsgenera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: