Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els partits es comprometen a trobar una solució definitiva al trasllat de les mercaderies ferroviàries al Camp

La plataforma 'Mercaderies per l'interior' els reclama accions concretes durant la pròxima legislatura

Els set representants polítics a Tarragona, amb tres membres de la plataforma la plataforma 'Mercaderies per l'interior', després de la signatura del compromís Els set representants polítics a Tarragona, amb tres membres de la plataforma la plataforma 'Mercaderies per l'interior', després de la signatura del compromís CEDIDA
Economia i negocis ACN
Dimecres, 06 Novembre 2019 14:34

Les set principals formacions polítiques que concorren per la circumscripció de Tarragona a les eleccions del 10 de novembre es comprometen a tirar endavant "durant la pròxima legislatura" totes les iniciatives que calguin per trobar una solució definitiva al pas de les mercaderies ferroviàries pel Camp de Tarragona. Representants d'ERC, PSC, Ciutadans, Junts per Catalunya, En Comú Podem, PP i la CUP han signat un breu document impulsat per la plataforma Mercaderies per l'interior, on s'afirma que engegaran "les accions polítiques i pressupostàries que estiguin a les seves mans per iniciar i accelerar els estudis tècnics necessaris que permetin trobar la solució definitiva per tal que el transport ferroviari de mercaderies per Tarragona passi per una línia interior".

El portaveu de la plataforma, Eugeni Sedano, s'ha felicitat pel consens assolit i ha remarcat que l'entitat no es mostra favorable a cap opció concreta per desviar el pas de les mercaderies. Creu, però, que els tècnics del Ministeri de Foment han de trobar la millor alternativa a partir de l'impuls polític que rebin dels futurs diputats i senadors, i del govern espanyol que es configuri després de les eleccions del proper diumenge.

El document l'han signat Laura Castel (Esquerra Republicana de Catalunya), Santi Castellà (Partit dels Socialistes de Catalunya), Sergio del Campo (Ciutadans), Eusebi Campdepadrós (Junts per Catalunya), Carles Fuxet (En Comú Podem), Cristina Campos (Partit Popular) i Sergi Saladié (Candidatura d'Unitat Popular).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: