Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Marcus Bayer, cap d'inversions d'Allianz Global Investment, farà una conferència a Valls

El cap d'inversions de la gestora més important d'Europa serà per primer cop al Camp de Tarragona, el proper dijous 31 d'octubre, a les 12h, a l'Hotel Class Valls

Marcus Bayer, cap d'inversions d'Allianz Global Investment (AGI), tractarà dels principals desafiaments econòmics de l'actualitat i el futur Marcus Bayer, cap d'inversions d'Allianz Global Investment (AGI), tractarà dels principals desafiaments econòmics de l'actualitat i el futur ALLIANZ GESTIÓ FELANITX
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Octubre 2019 18:21

BNA Consultors estrena el proper dijous 31 d'octubre un nou cicle de conferències  batejat com a ‘BNA Talks’. L'esdeveniment comptarà amb dos ponents de prestigi que tractaran els principals desfiaments econòmics de l'actualitat i el futur: Marcus Bayer, cap d'inversions d'Allianz Global Investment (AGI) i especialista inversor en mercat internacional i Pere Anguila, cap d'inversions en mercat nacional a Allianz. Els dos ponents assessoren i executen operacions per la gestora més important d’Europa, AGI.

Des de BNA Consultors es destaca que és el primer cop que Marcus Bayer imparteix una conferència al Camp de Tarragona. L'acte s'ha programat a les 12:00h a l'Hotel Class Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: