Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip debatran sobre estratègies econòmiques de futur

La VI Jornada tècnica 'Nous escenaris, noves estratègies', organitzada per la MIDIT, tindrà lloc aquest dissabte 19 d'octubre, a les 17h, a l’Hospitalet de l’Infant

Imatge d'arxiu de la celebració d'una jornada tècnica anterior Imatge d'arxiu de la celebració d'una jornada tècnica anterior MIDIT
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 18 Octubre 2019 13:07

Aquest dissabte 19 d’octubre tindrà lloc la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada 'Nous escenaris, noves estratègies', a partir de les 17 h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet (Sala Bonet Castellana). Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ho poden fer fins al divendres 18 d’octubre a través del web www.midit2020.com o del telèfon 977569030. La inscripció és gratuïta.

Aquesta jornada està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat. L’objectiu, una vegada més, és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, perquè debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

En aquesta edició, s’ha programat una ponència inaugural sobre 'Planificació estratègica i desenvolupament local', a càrrec de Mateo Hernando López, cap de servei de Desenvolupament Econòmic Local del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

A continuació, la gerent de Turisme de Lloret de Mar, Elizabeth Keegan, donarà a conèixer l'experiència de reconversió turística d’aquest municipi gironí, per un model de desenvolupament turístic sostenible compartit pel sector públic i pel sector privat.

Tot seguit, Eduard Jiménez Hernández, director de l’Àrea de Presidència i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, presentarà una altra experiència en planificació estratègica. En aquest cas, la de la Conca del riu Ripoll i la Riera de Caldes. En aquesta estratègia territorial hi participen 14 municipis, que treballen conjuntament per fer front a reptes comuns, com la millora de la qualificació professional, la transformació productiva i l’evolució cap a la indústria 4.0 o la priorització ocupacional a col·lectius en risc d’atur crònic. Abans del final de la jornada, previst a les 20 h, hi haurà un torn de de preguntes per als assistents.

Aquesta jornada està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: