Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dotzena de cellers catalans exploren a Valls l'ampliació de negoci al mercat alemany i holandès

Sis dels principals importadors d’Alemanya i Països Baixos participen en una missió comercial inversa organitzada per la Cambra de Comerç

Una importadora holandesa tastant un cava del Penedès, en una trobada de cellers catalans i distribuïdors d'Alemanya i Països Baixos a Valls Una importadora holandesa tastant un cava del Penedès, en una trobada de cellers catalans i distribuïdors d'Alemanya i Països Baixos a Valls NÚRIA TORRES / ACN
Economia i negocis ACN
Dimecres, 25 Setembre 2019 13:17

Una dotzena de cellers catalans exploren aquests dies a Valls les possibilitats d'obrir negoci o d’incrementar-lo a Alemanya i Països Baixos. Després de l'èxit de les anteriors edicions, la Cambra de Comerç de Valls segueix apostant per la fórmula de la missió comercial inversa per tal de potenciar les exportacions del sector vitivinícola i enguany ha posat el focus en el mercat alemany i holandès, davant l’interès creixent en la producció de qualitat, en detriment de la quantitat.

La trobada, que té lloc al Restaurant Casa Fèlix durant aquest dimecres i dijous, compta amb la participació de sis dels principals importadors de vins i caves d’aquests països, que també tenen l’oportunitat de visitar els cellers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: