Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cònsol de Corea del Sud s'interessa pels avantatges competitius del Port de Tarragona

Durant la visita de la delegació coreana, s'ha presentat el Port de Tarragona i l’àrea del Camp de Tarragona com un espai d’interès per a inversions per part d’empreses del país asiàtic

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del cònsol de Corea del Sud a Barcelona, Taewan Huh, i la resta de la delegació El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del cònsol de Corea del Sud a Barcelona, Taewan Huh, i la resta de la delegació PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Setembre 2019 16:02

El president de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT), Josep Maria Cruset, ha rebut avui la visita del cònsol de Corea del Sud a Barcelona, Taewan Huh, i el vice-cònsol, Jun Ho CHoi en el marc d’un projecte de promoció gestionat per Acció, l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la reunió ha estat la presentació del Port de Tarragona i l’àrea del Camp de Tarragona com un espai d’interès per a inversions per part d’empreses de Corea del Sud. La trobada forma part d’una sèrie de visites que la representació diplomàtica de la República de Corea està efectuant a Catalunya per conèixer l’ecosistema econòmic del país. El cònsol ha demostrat interès per les activitats del Port de Tarrragona en els
sectors petroquímic i químic.

El president de l’APT i la directora comercial del Port, Genoveva Climent, han presentat les diferents instal·lacions i equipaments del Port, les principals xifres de tràfics de mercaderies i els projectes estratègics a la delegació sudcoreana i a les representants d’Acció.

La segona part de la visita ha consistit en una visita de les instal·lacions portuàries en vaixell. Els representants diplomàtics de Corea del Sud han pogut conèixer de primera mà els diferents molls del Port de Tarragona, els seus equipaments i les diferents mercaderies que passen per ells.

Captació d’Inversions

Una de les missions d’Acció és l’atracció d’inversió estrangera. El 2018, aquesta agència de la Generalitat de Catalunya va materialitzar 84 projectes que van mobilitzar més de 322 milions d’euros i van contribuir a la creació de 5.455 nous llocs de treball i al manteniment de 1.269 d'addicionals. L’economia sudcoreana ocupa l’11a posició en el món, amb un PIB per càpita de 29.742,84 dòlars (2017) i amb un creixement de l’1,1 % en el primer trimestre de 2019.

El Port de Tarragona és un dels 6 ports més importants de l’Estat espanyol en volum de tràfic de mercaderies amb 32 milions de tones, l’any 2018. El Port aposta per la diversificació de tràfics de mercaderies a través de la potenciació de nous tràfics, i el reposicionament estratègic de tràfics més tradicionals amb oportunitat de créixer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: