Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Constantí

El concurs s'atorga per 5,98 MEUR a la UTE formada per Transfesa, Renfe i Soluciones Logísticas Integradas

Imatge d'arxiu de l'estació ADIF de Tarragona Imatge d'arxiu de l'estació ADIF de Tarragona ARXIU / UGT
Economia i negocis ACN
Dijous, 01 Agost 2019 12:27

Adif ha adjudicat la gestió de serveis i comercialització de la terminal de transports de mercaderies de Constantí a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Transfesa Logistics, Renfe Mercancías i Soluciones Logísticas Integradas. La licitació és per un període de 8 anys, amb opció a 4 anys més. La terminal de Constantí està dedicada a la càrrega, descàrrega i emmagatzematge de contenidors i disposa d'una superfície aproximada de 60.000 metres quadrats i cinc vies de baix pòrtic. La UTE ha de donar servei de manipulació a les empreses ferroviàries i altres candidats que ho sol·licitin.

Les condicions i preus que estableixi la UTE s'han d'adequar la Llei del sector i han de ser públics. També s'haurà d'oferir l'emmagatzematge i dipòsit de contenidors, així com serveis de neteja, reparació, inspecció, facturació i gestió de duanes. També s'encarregarà de les maniobres i operacions sobre el tren si hi ha empreses ferroviàries que ho reclamin.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: