Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diverses empreses s'interessen pel projecte de la nova Zona d’Activitats Logístiques (ZAL)

El Port de Tarragona mostra el seu gran potencial logístic al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL)

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, mostra una maqueta al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, mostra una maqueta al conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dissabte, 29 Juny 2019 18:28

El Port de Tarragona va tancar aquest divendres la seva participació en la 21a edició del Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL) de Barcelona amb un gran èxit d’afluència de públic en el seu estand, on es van mantenir diferents reunions amb diferents grups i empreses de logística internacional. El passat dijous 27 de juny va tenir lloc un dels actes més destacats i ja tradicionals com és el Dia de la Comunitat Portuària de Tarragona, on es van donar cita les empreses de la comunitat portuària, així com també representants institucionals del territori. El còctel que es va oferir a la comunitat portuària va comptar amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Damià Calvet i els principals operadors tarragonins.

Més de 600 empreses expositores i amb un ampli programa de networking, han permès que el Port de Tarragona hagi presentat àmpliament les grans inversions que marcaran el futur del Port i consolidaran la seva competitivitat entre els diferents ports europeus.

Estand del Port de Tarragona al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL) de Barcelona: 

Cruset al SIL

Empreses interessades en la nova ZAL del Port

Dos dels grans projectes presentats són la futura Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), un espai clau per al desenvolupament portuari que oferirà 93 hectàrees de superfície i una inversió de 35 milions d’euros, i l’estació intermodal Puerto Centro a Guadalajara-Marchamalo. El president de Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha explicat que “es preveu en els properes setmanes se celebrarà la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona on es tractarà l’aprovació definitiva de la ZAL”. A més ha afegit que “ja s’està comercialitzant aquest espai i que hem rebut l’interès de diferents empreses que volen formar part d’aquest nou espai aportarà un gran valor afegit al Port de Tarragona i al territori”.

D’altra banda, durant el SIL també s’ha promocionat l’estació intermodal de Puerto Centro a Guadalajara-Marchamalo suposaran 150.000 m2 amb una inversió d’uns 20 milions d’euros. Aquesta infraestructura permetrà al Port de Tarragona expandir-se cap al centre de la península Ibèrica i posicionar-se en la que serà la plataforma logística intermodal més important d’Espanya, amb capacitat per canalitzar els principals fluxos de mercaderies nacionals i internacionals entre ferrocarril i carretera cap als ports marítims i el centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: