Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona aportarà 200.000 euros anuals per a equipaments i formació dels Bombers

L'Autoritat Portuària i la Generalitat signen un conveni en matèria de prevenció i control d'emergències

El Port de Tarragona aportarà 200.000 anuals per a l'adquisició d'equipaments especialitzats i formació dels Bombers El Port de Tarragona aportarà 200.000 anuals per a l'adquisició d'equipaments especialitzats i formació dels Bombers ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis ACN
Divendres, 28 Juny 2019 21:12

El Port de Tarragona aportarà 200.000 anuals per a l'adquisició d'equipaments especialitzats i formació dels Bombers. El Consell de Ministres ha autoritzat l'Autoritat Portuària de Tarragona a subscriure un conveni amb la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de la Generalitat en matèria de prevenció i control d'emergències al port.

Així, l'autoritat invertirà 150.000 euros anals en material per adequar els mitjans actuals dels Bombers a la tipologia de riscos específics propis de la zona de servei marítim terrestre del port. També destinarà 50.000 euros en formació especialitzada sobre el coneixement teòric i pràctic dels diferents aspectes que tenen relació amb l'activitat portuària i els riscos específics associats a l'activitat industrial i marítima en aquesta zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: