Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona es promociona com a referent a la Mediterrània a la fira Transport Logistic de Munic

Es presentaran infraestructures com la ZAL, 100 hectàrees que ja estan a disposició de les empreses

Vista aèria del Port de Tarragona Vista aèria del Port de Tarragona PORT DE TARRAGONA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 07:43

El Port de Tarragona participa a la fira Transport Logistic que se celebra entre el 4 al 7 de juny a Munic. Una delegació del Port, encapçalada pel president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, pel director general del Port, Ramón Ignacio García, la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent i Pedro Bernal, cap de divisió comercial viatjaran fins a Munic per presentar els serveis de la infraestructura portuària tarragonina acompanyats per empreses de la comunitat portuària com Bergé, Euroports y DPWorld. L’estand del Port de Tarragona estarà ubicat dintre de la zona de l’estand de Ports de l’Estat.

Transport Logístic actua com a plataforma de negocis i motor de la indústria global de la logística amb més de 2.200 expositors dels principals representants de les empreses del transport, operadors logístics i empreses de serveis del sectors marítim, de carretera, ferroviari i aeri de 62 països diferents i rep més de 60.000 visitants. Per aquest motiu, la presència del Port de Tarragona es tradueix en una gran oportunitat per a presentar als principals operadors logístics els nostres serveis i infraestructures.

Infraestructures portuàries al servei de les empreses

Transport Logistic es converteix en una oportunitat per al Port de Tarragona per promocionar els seus serveis als màxims responsables del transport logístic i donar a conèixer les seves infraestructures com és la nova Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), 100 hectàrees que ja estan a disposició de les empreses que vulguin implantar-se al Port de Tarragona; la terminal de contenidors, operada per DP World Tarragona; la terminal intermodal ‘La Boella’ ubicada al centre de l’àrea de serveis logístics de la instal·lació portuària, i oberta a totes les empreses del territori.

També es promocionarà la terminal intermodal Puerto Centro (Guadalajara) que permetrà al Port de Tarragona expandir-se cap al centre de la península Ibèrica i posicionar-se en la que serà la plataforma logística intermodal més important d’Espanya, amb capacitat per canalitzar els principals fluxos de mercaderies nacionals i internacionals entre ferrocarril i carretera cap als ports marítims i del centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: