Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Taller pràctic de comptabilitat econòmica per a cooperatives a Reus

La sessió organitzada per Coopcamp oferirà aquest divendres a REDESSA 1 un anàlisi de cada cooperativa per tal de fixar els preus dels seus productes o serveis amb l’objectiu de fer sostenible la seva activitat

Imatge d'arxiu d'una jornada formativa a la sala d'actes de REDESSA 1, al viver d'empreses de Reus Imatge d'arxiu d'una jornada formativa a la sala d'actes de REDESSA 1, al viver d'empreses de Reus ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 24 Mai 2019 08:15

Com es calculen els preus de venda que permeten la sostenibilitat d’una cooperativa? L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (Coopcamp) organitza avui el Taller pràctic de comptabilitat analítica per a la sostenibilitat econòmica de les cooperatives amb l’objectiu d’oferir un anàlisi dels productes i serveis que tenen les cooperatives per tal d’aconseguir la sostenibilitat econòmica dels projectes. Una sessió destinada a les sòcies i treballadores de les cooperatives en funcionament que volen conèixer com establir els preus dels seus productes i/o serveis a través d’un estudi pràctic de les despeses directes i indirectes mensuals. Al mateix temps també s’adreça a aquelles cooperatives que es troben en procés de creació i volen conèixer des de l’inici com gestionar aquest aspecte.

La formació, que anirà a càrrec del col•lectiu Ronda, tindrà lloc el proper divendres 24 de maig de les 09:00 h a 13:00 h i de les 15:00 h a les 20:00 h a REDESSA 1 (Camí de Valls 81-87, de Reus). Els continguts de la sessió treballaran aspectes com: el posicionament estratègic dels serveis i productes en l’àmbit comunicatiu i el càlcul dels preus de venda, dels marges, costos directes i indirectes per afavorir la sostenibilitat de la cooperativa. A més també es posaran sobre la taula aspectes clau com el compte de resultats.

La participació al taller és gratuïta, amb inscripció prèvia al web de CoopCamp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: