Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Baix Penedès vol beneficiar-se del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona

Des del Consell Comarcal recorden que les polítiques d'habitatge, transport i turisme de l'àrea metropolitana "ens afecten a la nostra comarca"

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M.Serramià i el conseller Jaume Casañas, es van reunir divendres amb Oriol Estela, del PEMB La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M.Serramià i el conseller Jaume Casañas, es van reunir divendres amb Oriol Estela, del PEMB CCBP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Mai 2019 11:35

El Consell Comarcal del Baix Penedès es va renir divendres amb el representant del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), Oriol Estela.

El PEMB és una associació privada sense ànim de lucre, promoguda per l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que treballa per identificar les necessitats i el potencial del territori a mitjà termini, per preveure tendències i amenaces i fer propostes per abordar el futur en les millors condicions.

Aquest Pla es vertebra en quatre eixos de treball: turisme, mobilitat, habitatge i alimentació. En la propera legislatura vol acabar d'enllestir un projecte que ha d'afrontar totes les problemàtiques de l'àmbit metropolità. Un àmbit que va més enllà dels límits administratius de l'àrea metropolitana, i per això la comarca del Baix Penedès hi estaria inclosa.

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha explicat que “aquesta és una gran oportunitat pel Baix Penedès, i per tant, ens interessa ser-hi, sense renunciar a la demarcació de Tarragona, ens convé formar-ne part per enfortir i donar veu al Baix Penedès a les dinàmiques de l'àrea metropolitana, que tant ens afecten”.

El conseller comarcal Jaume Casañas, com a representant del Pla Territorial de la Vegueria Penedès, ha volgut manifestar que “les implicacions que tenen les polítiques d'habitatge, transport i turisme de l'àrea metropolitana ens afecten a la nostra comarca, i conseqüentment aquest Pla serà una oportunitat per tenir-hi veu i vot”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: