Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona a Miami

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton i el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, són aquests dies a la Fira més important de creuers del món, la Seatrade Cruise Shipping Convention, que s’està duent a terme aquests dies a Miami (Florida).

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona a Miami Patrícia Anton i Josep Andreu a la Fira Seatrade Cruise Shipping Convention. CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 14 Març 2014 01:00

Tarragona i la Costa Daurada s’estan promocionant com una destinació de creuers i els membres assistents estan participant en diverses reunions amb diferents navilieres, operadors i contactes futurs interessants.A més, estan fent visites a diferents ports i creuers que s’exposen aquests dies a la zona amb motiu de la fira i segons la Presidenta i regidora “està sent un bon lloc per intercanviar experiències i fer contactes molt importants per avançar en el nostre projecte de ser una ciutat referent en l’arribada de creuers”.

Per la seva banda, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, té clar que “el nostre objectiu és l’aposta per els creuers mitjans, de aproximadament 2.000 passatgers. Perquè aquest és el segment que creiem que millor s’adapta a les nostres necessitats. Estem aquí per tal de donar a conèixer Tarragona i la Costa Daurada com oferta turística i destí de creuers a escala internacional, en el marc de l’estratègia d’aconseguir ser un port de referència en el sector dels creuers”.

Així mateix, presenten a Miami el nou material promocional específic, com és la nova marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, la nova web corporativa, un vídeo promocional i un catàleg amb informació general i fotogràfica explicant els atractius del territori. Aquest material s’entrega als professionals especialistes de les navilieres creuerístiques.

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, la Patronal de Turisme, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World.

Publicitat