Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona presenta el nou projecte de creuers al Cruise Shipping Miami

Tarragona Cruise Port Costa Daurada és fruït d’una nova estratègia comercial que pretén convertir el Port de Tarragona en un port de referència en el sector dels creuers.

El Port de Tarragona presenta el nou projecte de creuers al Cruise Shipping Miami Imatge de la nova marca 'Tarragona Cruise Port Costa Daurada'. CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dijous, 06 Març 2014 11:49

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es la posada en marxa d’un nou projecte que es veurà reflectit a la fira internacional Cruise Shipping de Miami, que se celebra del 10 al 13 de març, a Miami, on la nova marca es presentarà davant dels principals agents turístics a nivell internacional.

Una delegació del Port de Tarragona encapçalada pel president, Josep Andreu, viatjarà a la capital nordamericana, acompanyada de Patrícia Antón, regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, juntament amb l’equip tècnic de creuers del Port de Tarragona. L’objectiu de la presència a Miami és consolidar les noves relacions iniciades amb la nova estratègia comercial, per aconseguir convertir-se en un port referent de destí de creuers.

Aquest projecte és resultat del grup de treball liderat pel Port de Tarragona i on també hi són presents el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, el Patronat de Turisme, l’Escola de Turisme de la URV, Port Aventura i BCN World.

La maduresa com a destinació turística de primer nivell i les seves possibilitats d’obrir-se al mercat internacional són els principals arguments per a l’entrada definitiva de Tarragona i la Costa Daurada en el competitiu món dels creuers. Actualment, ja són més de 5 milions de turistes de la resta d’Espanya i d’Europa que visiten anualment Tarragona i la Costa Daurada, la qual cosa posiciona aquesta zona com a referent turístic internacional.

El Port de Tarragona participarà en la XXX Cruise Shipping Miami amb un estand dintre de la zona reserva a Puertos del Estado, amb l’objectiu de donar a conèixer Tarragona i la Costa Daurada com oferta turística i destí de creuers a nivell internacional, en el marc de l’estratègia d’aconseguir ser un port de referència en el sector dels creuers. Així mateix, es presentarà a Miami nou material promocional específic, com és la nova marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada, la nova web corporativa, un vídeo promocional i un catàleg amb informació general i fotogràfica explicant els atractius del territori.

Publicitat