Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els afectats de la Cooperativa de l'Aleixar recuperen una part dels seus diners

S'ha fet efectiu un pagament de 520.000 euros procedents de la venda d'immobles i retorns de préstecs

Façana de les oficines de la Cooperativa de l'Aleixar, amb la persiana abaixada Façana de les oficines de la Cooperativa de l'Aleixar, amb la persiana abaixada ARXIU / ACN
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 04 Febrer 2019 10:24

Els afectats pel forat econòmic de la Cooperativa de l'Aleixar han començat a recuperar una part dels seus diners. Entre divendres i dissabte, s'han fet efectives unes 320 transferències. En total, s'han ingressat uns 520.000 euros, procedents de la venda dels immobles de la cooperativa i també dels préstecs que s'han anat recuperant des que es van reclamar. L'alt índex de morositat ha fet que la cooperativa hagi acabat demandant a 13 persones, a qui ha portat als jutjats perquè retornin els préstecs no retornats. La Cooperativa de l'Aleixar ja ha presentat el concurs de creditors.

L'Ajuntament de l'Aleixar va fer efectiva dimecres passat la compra de les oficines i del magatzem de la cooperativa per un import de 324.604 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: