Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat s'implica en la implantació del Logis Penedès

El Consell del Baix Penedès considera que la reunió amb la consellera d'Empresa "ha estat molt productiva", ja que "s'està avançant des de molts departaments de la Generalitat en aquest gran projecte"

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, -al centre-, amb la presidenta i el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià i Joan Sans La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, -al centre-, amb la presidenta i el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià i Joan Sans CCBP
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 04 Gener 2019 21:39

Ahir dijous, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el vicepresident, Joan Sans, es van reunir a Barcelona amb la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, per explicar-li de primera mà la constitució del grup de treball que ha de vetllar per a la promoció d'activitats i projectes estratègics a la comarca. Aquest grup, format a finals d'aquest any passat, té sobre la taula l'important projecte del Logis Penedès i la implantació d'Applus Idiada.

Per aquest motiu, la reunió amb la consellera "ha estat molt productiva", ja que "s''està avançant des de molts departaments de la Generalitat en aquest gran projecte, del qual se'n podrà aportar més detalls properament", tal i com va avançar la presidenta del Consell Comarcal.

Tant la consellera com el Consell Comarcal s'ha coincidit en què és primordial la necessitat d'avançar de forma coordinada per als projectes que han de generar competitivitat, ocupació i connectivitat. Per això, la línia en què s'està treballant és la d'apostar per la implantació d’empreses amb valor afegit i per un vessant docent que lligui amb el projecte de la Regió del Coneixement Catalunya Sud, impulsada per la URV, i la Diputació de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: