Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Clam a favor de l'estació intermodal de l’Aeroport de Reus

El nombre de passatgers a la infraestructura del Baix Camp creixerà prop d’un 2% aquest any

Reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, del 27 de novembre Reunió de la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, del 27 de novembre ROGER SEGURA / ACN
Economia i negocis ACN
Dimarts, 27 Novembre 2018 16:13

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus es posiciona de forma unànime a favor de la construcció de l’estació ferroviària intermodal al sud de les instal·lacions, una infraestructura que, ara per ara, no entra en els plans del govern espanyol. Segons ha explicat el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha decidit portar aquesta qüestió a la reunió d’aquest dimarts per constatar la unitat dels diferents actors territorials i reforçar les negociacions amb el ministeri.

“La Generalitat i el territori no permetrem que no hi hagi aquesta infraestructura. El que avui no entra en la planificació a curt termini volem que es reverteixi i que l’estació es planifiqui com més aviat millor”, ha manifestat Gavín.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: