Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els preus pugen vuit dècimes a l’octubre a Tarragona i estanquen la inflació en el 2,6%

L’alça del cost de les gasolines i dels paquets turístics contrasta amb la disminució de la factura elèctrica

L’alça del cost de les gasolines contrasta amb la disminució de la factura elèctrica L’alça del cost de les gasolines contrasta amb la disminució de la factura elèctrica ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis ACN
Dimecres, 14 Novembre 2018 21:17

Els preus van pujar vuit dècimes a l’octubre a Tarragona en relació amb al setembre i van estancar la inflació anual en el 2,6%, la mateixa taxa que els últims quatre mesos, des del juliol, segons l’Institut Nacional d’Estadística (INE). A Catalunya, els preus van pujar nou dècimes i van deixar la inflació en el 2,4%, una dècima més que al setembre.

Els preus a l’octubre van estar marcats sobretot per l’alça de les gasolines, que van pujar més que el mateix mes de l’any passat, i la cistella d’oci i cultura, on els paquets turístics, tot i disminuir preus ho van fer menys que a l’octubre del 2017. En sentit contrari, el preu de la factura elèctrica recula i refreda la inflació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: