Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gay de Liébana tancarà les jornades econòmiques 'Escenaris de futur' del Vendrell

El cicle de conferències, amb motiu del 20è aniversari de l'EINA, clourà aquest dimecres 12 de desembre, a les 19h, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals

Imatge d'arxiu d'una entrevista a José María Gay de Liébana al programa 'Para Todos' de La 2 Imatge d'arxiu d'una entrevista a José María Gay de Liébana al programa 'Para Todos' de La 2 ARXIU / INFOCAMP
Economia i negocis Josep Cartanyà
Dimarts, 11 Desembre 2018 20:06

'Escenaris de futur'. Aquest és el nom del cicle de conferències sobre economia que se celebra al Vendrell, amb motiu del vintè aniversari de la creació de l'EINA, el Servei d'Ocupació del Vendrell. 
Després de les dues primeres conferències celebrades els dies 8 i 16 de novembre, l'economista, escriptor i professor de la Universitat de Barcelona, José María Gay de Liébana, serà l'encarregat de cloure el cicle d'economia el dimecres 12 de desembre, a les 19h, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), amb la conferència que dona nom a la iniciativa, 'Economia: Escenaris de futur'.

Gay de Liébana

Economista, escriptor, conferenciant i professor d’economia financera i comptabilitat a la facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Conegut als mitjans com a “economista indignat”, és membre d’honor del Consejo Superior Europeo de Doctores i Doctor Honoris Causa.

L’últim llibre publicat és 'La gran burbuja del fútbol: Los modelos de negocio que oculta el deporte más importante del mundo' (Ed. Conecta, 2016).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: