Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Jocs Mediterranis només van vendre el 15% de les entrades disponibles

El balanç provisional del pressupost operatiu es tanca amb un superàvit d’uns 152.000 euros

La reunió de la comissió informativa i de seguiment dels Jocs Mediterranis celebrada amb els grups municipals de l'Ajuntament de Tarragona La reunió de la comissió informativa i de seguiment dels Jocs Mediterranis celebrada amb els grups municipals de l'Ajuntament de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Economia i negocis ACN
Dimecres, 26 Setembre 2018 16:45

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 van vendre 28.490 entrades, un 15% de les 194.000 disponibles durant les cerimònies i les competicions. La venda de tiquets va permetre ingressar 520.000 euros, tot i que la previsió era que fossin uns 1,7 milions. Tres mesos després, aquest dimecres el regidor comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, i el director executiu de la Fundació, Víctor Sánchez, han admès que les xifres estan per sota de les expectatives.

Tot i això, l’organització s’ha felicitat pel fet que el pressupost operatiu s’hagi tancat provisionalment amb un superàvit de 152.000 euros. “Hem estat austers, rigorosos i professionals, i hem gastat allò que teníem”, ha afirmat el regidor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: