Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Endesa inverteix 77.800 euros en renovar la xarxa elèctrica de Calafell

La companyia ha reformat tres centres de transformació i ha substituït els aparells convencionals per cabines de nova tecnologia

Endesa ha enllestit una renovació parcial de la xarxa elèctrica de Calafell Endesa ha enllestit una renovació parcial de la xarxa elèctrica de Calafell ENDESA
Economia i negocis ACN
Dijous, 02 Agost 2018 13:06

Endesa ha enllestit una renovació parcial de la xarxa elèctrica de Calafell, en la qual ha invertit 77.800 euros. En concret, ha reformat tres centres de transformació de la zona, on ha instal·lat cabines de nova tecnologia que incorporen un gas de característiques aïllants. Es tracta d’un nou sistema que millora la seguretat dels treballadors i també és més resistent als efectes de la humitat, mentre gairebé no requereix manteniment.

D’altra banda, la intervenció també ha servit per tancar una anella elèctrica a través d’un nou tram de línia subterrània de 247 metres a la zona costanera de Calafell. Endesa recorda que aquests circuits tancats possibiliten que, en cas d’incidència o d’indisposició d’una de les línies principals, es pugui donar servei als clients afectats per una via alternativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: