Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adjudicades les obres d'ampliació i millora de l'edifici de la terminal de l'Aeroport de Reus

Es preveu que els treballs, que modificaran la zona de sortides i arribades, s'allarguin 22 mesos i acabin l'octubre del 2020

L'exterior de la terminal de l'Aeroport de Reus L'exterior de la terminal de l'Aeroport de Reus ARXIU / ACN
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Juliol 2018 16:50

Aena ha adjudicat per 11,56 milions d'euros les obres de renovació i adaptació de l'edifici terminal de l'Aeroport de Reus a l'empresa 'Levantina Ingeniería y Construcción'. Les actuacions previstes es faran en un termini estimat de 22 mesos de duració, amb data de finalització l'octubre del 2020. Els treballs al disseny funcional tenen com a objectiu cobrir les necessitats de l'edifici terminal, millorar la qualitat de servei al passatger i l'operativitat actual de l'aeroport. Així, es garanteix poder atendre la demanda de trànsit futura amb unes instal·lacions eficients i compatibles amb la resta de l'aeroport. Les obres es faran a les àrees de sortides i arribades i es distribuiran per zones per intentar afectar el mínim possible l'operativitat de l'aeroport. L’any passat les instal·lacions del Baix Camp van superar el milió de passatgers.

A l'àrea de sortides es faran treballs d'ampliació de la sala d'embarcament fins a una superfície de 6.300 metres quadrats, amb una reubicació de les àrees d'aquesta sala per a adaptar-les a la nova configuració de la instal·lació. A més, es remodelaran les dependències de Seguretat de les forces i cossos de seguretat de l'Estat i s'incrementaran fins a sis el nombre de filtres de seguretat. A més, es construirà un nou mòdul d'oficines amb una superfície de 900 metres quadrats que connecti el mòdul de seguretat i el d'Enginyeria.

Les reformes a l'àrea d'arribades inclouen l'ampliació de la sala de recollida d'equipatges fins a un total de 675 metres quadrats, així com la superfície destinada als controls de passaports que trasllada la seva ubicació a la zona ampliada. Aquest canvi farà que es modifiquin les instal·lacions de les forces de seguretat i les sales de passatgers no admesos. Finalment, les dues cintes de recollida d'equipatges es traslladaran i s'instal·larà una cinta més, modificant els molls de descàrrega.

Aquesta actuació està contemplada com inversió estratègica al Document de Regulació Aeroportuària (DORA) aprovat per al període 2017-2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: