Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'obre una convocatòria per finançar iniciatives d'economia solidària a l'Alt Camp

La convocatòria del Fons Social Germinem finançarà els projectes d’intervenció social a la comarca

Imatge d'arxiu d'una reunió del Fons Social Germinem Imatge d'arxiu d'una reunió del Fons Social Germinem CEDIDA/ LLIBERTAT.CAT
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 18:30

El Fons Social Germinem és una iniciativa creada l’any 2012 per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i la cooperativa de serveis ètics i solidaris Coop57. La primera convocatòria d’aquest fons a l’Alt Camp es va fer l’any 2014 i va destinar 2.500 euros a projectes socials del C.E. Ziga-Zaga i l’Associació Porta Oberta.

La convocatòria per aquest any 2018 es divideix en dues categories. Per una banda, la categoria A, dotada amb 1.500 euros que avalarà préstecs de posada en marxa o d’ampliació de projectes d’Economia Solidària concedits per Coop57. I per l’altre, la categoria B que destinarà 1.500 euros a fons perdut a projectes socials d’entitats dirigides a fer front a la crisi econòmica i que donin serveis a persones excloses socialment o amb risc d’exclusió.

El termini per presentar projectes a la categoria B acaba el dia 1 de juliol. Una vegada acabi el termini, un jurat independent format per una representant de projectes relacionats amb l’Economia Solidària a l’Alt Camp, una representant de Coop57 i una representant d’una entitat que doni serveis a persones excloses socialment o amb risc d’exclusió a l’Alt Camp analitzarà tots els projectes rebuts i farà una proposta de premis. Aquesta proposta es tindrà en compte en una assemblea oberta, que serà la que acabarà decidint la destinació dels fons.

Pel que fa a la categoria A, les propostes s’aniran avaluant a mesura que arribin a la seu de Coop57, tant en l’àmbit social com econòmic, pel mateix jurat. Aquesta convocatòria acabarà el dia 31 de desembre de l’any 2018 o quan la dotació econòmica de les dues categories s’hagi esgotat.

Els detalls per participar-hi es troben a les bases del fons per a la convocatòria 2018. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al número de telèfon 681608370. Tota la informació i documentació la podeu trobar a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: