Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’oportunitat de negocis a l’Àfrica, centre de la fira internacional IMEX que Tarragona acull per primer cop

Prop de 500 persones de 33 països participaran en el certamen el 14 i 15 de juny

El director d’IMEX, José Terreros, de la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, de l’alcalde de Tarragona Josep Félix Ballesteros i del president del Port de Tarragona, Josep Andreu El director d’IMEX, José Terreros, de la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, de l’alcalde de Tarragona Josep Félix Ballesteros i del president del Port de Tarragona, Josep Andreu MAR ROVIRA / ACN
Economia i negocis ACN
Divendres, 08 Juny 2018 14:44

La fira de negoci internacional IMEX, que se celebrarà per primer cop a Tarragona entre el 14 i 15 de juny, posarà el focus en el ventall de possibles negocis que ofereixen els països africans. Els empresaris tenen “grandíssimes oportunitats per invertir en tot tipus de sectors”, ha apuntat el director d’IMEX, Josep Terreros, en l’acte de presentació d’aquesta edició, que se celebrarà per primer cop al Tinglado número 1 del port tarragoní. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat l’aposta per la cooperació internacional i en la mateixa línia ha considerat que s’ha de generar “riquesa en origen”.

En el certamen hi participaran unes 500 persones, procedents de 33 països diferents i, segons els organitzadors, ja estan programades unes 300 reunions entre assessors, representants internacionals i el sector empresarial. A més, comptarà amb 36 conferències i quatre taules rodones. D’altra banda, les autoritats portuàries han mostrat certa preocupació per la política d’aranzels imposada pel govern nord-americà quan el comerç exterior creix a la demarcació de Tarragona. L'any passat, les exportacions es van xifrar en 8.769 milions d’euros i van marcar un rècord històric amb un 15% més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: