Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els preus pugen set dècimes a Tarragona i deixen una inflació anual de l'1,2%

L'IPC interanual a les comarques tarragonines augmenta 0,1 punts percentuals en relació amb al març

El fet que la Setmana Santa hagi caigut al març ha provocat que els preus dels hotels, cafès i restaurants han estat molt més baixos que a l'abril de l'any passat El fet que la Setmana Santa hagi caigut al març ha provocat que els preus dels hotels, cafès i restaurants han estat molt més baixos que a l'abril de l'any passat CEDIDA
Economia i negocis ACN
Divendres, 11 Mai 2018 13:07

Els preus a Tarragona van augmentar a l'abril en set dècimes en relació amb al març i van situar la inflació anual en l'1,2%, una dècima més que l'IPC que es va registrar en aquesta demarcació al març, segons les dades publicades per l'institut d'estadística espanyol. Tot i el fort increment dels preus de les gasolines aquest abril, la inflació anual a Tarragona només ha pujat una dècima més que al març per l'impacte de l'efecte calendari de la Setmana Santa que aquest any ha caigut al març, contràriament a l'any passat que va caure a mitjans d'abril.

L'efecte calendari a Tarragona ha provocat que aquest any els preus de les cistelles de l'oci i cultura i dels hotels, cafès i restaurants han estat molt més baixos que a l'abril de l'any passat en plena ocupació turística de Setmana Santa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: