Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellós II s'atura per un augment del cabal de l'aigua als desguassos de l'edifici de contenció

La nuclear fa la parada no programada per identificar si l'origen del "degoteig" és la barrera de pressió

Vista exterior de l'edifici de contenció del reactor de Vandellòs II Vista exterior de l'edifici de contenció del reactor de Vandellòs II ARXIU / ACN
Economia i negocis ACN
Divendres, 02 Març 2018 17:10

La central nuclear Vandellós II ha fet, aquest divendres al migdia, una parada no programada, que ja ha notificat al Consell de Seguretat Nuclear (CSN. La causa de la incidència és el "petit" augment del cabal de l'aigua que es recull als desguassos de l'edifici de contenció. Tot i que l'increment de l'aigua està "molt per sota" dels límits establert en les especificacions tècniques de funcionament de la nuclear, s'ha decidit deixar d'operar a la planta i dur-la a parada per actuar i identificat l'origen del "degoteig".

Es vol descartar que no procedeixi de la barrera de pressió. Segons l'Associació Nuclear Ascó- Vandellòs (ANAV) les condicions de la central són segures i la incidència no ha tingut conseqüències per a les persones ni el medi ambient.

Publicitat