Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona es promociona com a hub logístic agroalimentari de la Mediterrània

El Port assisteix a l'Encuentro Nacional de Operadores de Cereales (ENOC), una de les principals trobades del sector que se celebra en el marc de la Fira Internacional de Maquinària Agrícola de Saragossa

El Port de Tarragona manté un lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània El Port de Tarragona manté un lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Divendres, 23 Febrer 2018 08:09

El Port de Tarragona ha participat aquest dijous en l’Encuentro Nacional de Operadores de Cereales (ENOC), que se celebra anualment a Saragossa en el marc de la Fira Internacional de Maquinària Agrícola. La jornada està organitzada per l’Asociación de Comercio de Cereales y Oleaginosas (ACCOE) i compta amb el recolzament de diferents associacions del sector i d’algunes de les principals empreses.

La infraestructura portuària tarragonina manté un indiscutible lideratge en el moviment de productes agroalimentaris, tant a l'Estat espanyol com a la Mediterrània, contribuint a aquesta activitat econòmica gràcies als serveis i infraestructures especialitzats que faciliten la importació. El moviment d’aquest tipus de mercaderia és un dels més destacats al Port de Tarragona, tant pel seu volum, uns 5M de tones anuals de mitjana, com per les importants instal·lacions i repercussió econòmica a la zona.

Per a l'emmagatzematge d'aquests productes, el Port disposa de 230.000m2 de superfície coberta, xifra només equiparable a les capacitats del nostre port en l'emmagatzematge de líquids a granel. A més, el passat mes d’octubre es va inaugurar un nou servei regular de tràfic d’agroalimentaris per ferrocarril des del Port de Tarragona a la Terminal Intermodal de Monzón. Es tracta de la primera experiència de posada en servei d’un port sec agroalimentari, la qual cosa millora la capacitat d’emmagatzematge de la instal·lació tarragonina en llocs estratègics, facilitant la fluïdesa de la cadena logística.

 

 

 

Publicitat