Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercadona comprarà tot el peix blau de Tarragona

En el primer dia de pesca, després de veda, els pescadors tarragonins lamenten que només troben peixos petits

Caixa de peix blau a Tarragona Caixa de peix blau a Tarragona CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Febrer 2018 08:52

Aquest dilluns ha estat el primer dia que els pescador han sortit a la mar després del període de veda. Després d'aquesta jornada, els pescadors diuen que el peix que veuen és massa petit per pescar-lo. Per aquest motiu, la Confraria de Pescadors de Tarragona ha reitertat la seva petició de fer un estudi per saber què passa a la mar, tot i que també creuen que és per culpa de les tonyines, que espanten els peixos grans cap a altres zones. també culpen a les tonyines. Alerten que actualment només queden 12 barques i afirmen que si les coses no canvien no podran resistir.

D'altra banda, també s'ha sabut que, a partir d'ara, la Confraria vendrà tot el peix blau directament a Mercadona. Des de feia 11 anys Pescanova comprava tot el peix blau però ara se’l quedarà tot Mercadona. La marca es farà càrrec d’algunes despeses dels pescadors com els embalatges i el gel, però la gran millora és que fixa un preu de compra que es revisarà cada any.

 

 

Publicitat