Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presidenta de la Cambra de Tarragona es compromet amb la defensa de les infraestructures del territori

Laura Roigé es reunirà amb el subdelegat del govern espanyol per tractar de l'arribada del Corredor i l'A-27 o d'un nou aparcament a l'estació de l'AVE

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, abans d'una roda de premsa a la sala d'actes de la institució La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, abans d'una roda de premsa a la sala d'actes de la institució ROGER SEGURA/ ACN
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 12:55

La nova presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, s'ha compromès avui a treballar per la defensa de les infraestructures del territori. Roigé es reunirà el proper 7 de febrer amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, a qui farà arribar la necessitat d'avançar i desencallar els "greuges del territori", com ara l'arribada del Corredor del Mediterrani o la finalització de l'A-27, infraestructures bàsiques pel futur de l'economia del territori. La presidenta cameral també li demanarà "permís" perquè els alcaldes de Perafort i de la Secuita puguin projectar a l'estació de l'AVE Camp de Tarragona un nou aparament municipal de baix cost als seus termes. Cal recordar que l'únic aparcament de l'estació pertany a l'ens d'infraestructures ADIF, que és qui ha de donar el seu permís tant de pas com  per a la nova construcció.

Laura Roigé també s'ha marcat com a objectius d'aquest any de la Cambra seguir liderant els projectes d'exportació i d'internacionalització d'empreses espanyoles a l'Àfrica, principalment la subshariana, i iniciar una missió a l'Àsia. També ha posat l'accent en potenciar la formació amb nous cursos de lideratge i direcció d'empreses, màrketing, vendes i direcció comercial i màrketing digital. 

Els empresaris volen estabilitat política

La presidenta de la Cambra de Tarragona ha dit que “els empresaris volen estabilitat política perquè l’economia vagi bé”. Tot i que ha evitat valorar l’actual situació a Catalunya, Roigé ha desitjat que el bloqueig se solucioni aviat: “Que es posin d’acord i que ho arreglin, que per això cobren”.

Laura Roigé va ser escollida presidenta de la Cambra el passat 18 de desembre, convertint-se en la primera dona que lidera la institució en els seus 130 anys d’història. “És novetat que sigui la primera dona, però no hauria de ser. Hauria de ser la normalitat”, ha reivindicat durant una trobada amb mitjans de comunicació.

El proper dilluns 4 de febrer es reunirà el consell executiu de la Cambra, que determinarà quina és la candidatura o candidatures que es presentaran. De moment, Roigé s'ofereix per continuar al capdavant de l'ens cameral tot i que també estaria disposada a formar part de l'equip d'alguna altra candidatura. En qualsevol cas, caldrà esperar al "desbloqueig" a la Generalitat, que és qui té la competència de convocar les eleccions camerals a Catalunya, una tasca que haurà de fer sempre abans del 30 de setembre del 2018.

Publicitat