Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou treballa en el nou creixement econòmic cap a la zona d’Emprius

El nou sector 04, a tocar de les futures estacions d'autobusos i de ferrocarril, serà el nou eix estratègic de desenvolupament de Salou, turístic, comercial, de serveis i esportiu / L'alcalde assegura que Hard Rock continua endavant

El sector 04, més conegut com Emprius Nord, inclourà quatre zones diferenciades: residencial, hoteler, comercial, terciari i de serveis El sector 04, més conegut com Emprius Nord, inclourà quatre zones diferenciades: residencial, hoteler, comercial, terciari i de serveis CEDIDA
Economia i negocis Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 16:20

Aquest matí, durant la tradicional salutació nadalenca de l’alcalde i l’equip de govern a la premsa, l'alcalde Pere Granados ha explicat els nous projectes de futur que té previst desenvolupar al municipi l’actual equip de govern, centrant-se en el nou sector 04. Aquest sector passarà a ser el nou eix estratègic de desenvolupament de Salou, tant a nivell turístic, comercial, de serveis i esportiu abandonant l’àmbit del sector 03-Barenys per traslladar-se al nou pla parcial del sector 04, més conegut com Emprius Nord. Aquests terrenys, de 44,3 hectàrees, limiten amb la C-31b (autovia de Reus a Salou), el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d’octubre. Els tràmits administratius segueixen el seu curs i el projecte s’aprovarà inicialment aquest mes de desembre en la sessió plenària.

L’alcalde ha assegurat que des del govern es considera que “aquest nou sector significa progrés per la ciutat, aportant qualitat de vida als ciutadans; amb creació de llocs de treball i amb un creixement turístic i amb la projecció d’una ciutat esportiva per captar nous turistes fora de temporada, però també per donar un millor servei a la població”. A més, es defineix al sector una zona comercial de sis hectàrees i es dona resposta a la demanda de places hoteleres al municipi. En aquest sentit, Granados ha explicat que “s’està fent un esforç de modernització important de la planta hotelera actual però que aquest sector pot aportar uns ressorts més moderns d’acord amb la demanda turística”, i ha afegit que “seguim tenint operadors interessats que esperen aquest desenvolupament”. A més, pel que fa a l’ampliació de la planta hotelera al municipi, Granados ha explicat que es manté l’interés de Hard Rock per implantar-se a Salou i que les notícies –en aquest sentit- són positives.

El pla inclou quatre zones diferenciades: residencial, hoteler, comercial, terciari i de serveis. En primer lloc, una zona hotelera amb 2.000 habitacions repartides en un màxim de quatre ressorts de gran qualitat (planta baixa + 4) que ampliaran l'oferta turística de la ciutat. En segon lloc, la ciutat esportiva municipal, dotada de 8,3 hectàrees de terreny que acolliran uns equipaments amb capacitat per desenvolupar tota una sèrie d’activitats esportives, recreatives o de competició. Aquesta segona àrea serà un nou atractiu i un increment de la oferta amb l’objectiu principal de desestacionalitzar la temporada turística i generar importants beneficis pel municipi. La tercera zona és la que allotjarà un àmbit de 17.000 metres de sostre comercial i un parc d’oficines amb 6.000 metres. El projecte de caràcter global que inclou tant oferta turística com empresarial i de serveis ajudarà a reactivar l’economia del municipi.

Publicitat