Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Berto Romero actuarà a Falset el 28 de gener

L’humorista inaugurarà la cinquena temporada de ‘L’Artesana a Escena’

L'humorista Berto Romero. L'humorista Berto Romero. CEDIDA.
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 12 Gener 2017 11:27

L’humorista Berto Romero actuarà el proper dissabte 28 de gener a les 22.30h al teatre l’Artesana de Falset inaugurant la temporada d’hivern. El còmic televisiu presentarà la seva darrera proposta ‘Berto Romero. Sigue con nosotros’, el qual es presenta com un pare responsable, una persona respectada i assolint la maduresa. A punt de tenir 40 anys, vol compartir al públic les bones lliçons que ha après, i diu haver superat els complexos traumes del passat, tot i que apunta el desenvolupament de nous.

Les entrades per a la funció a la capital del Priorat ja estan a la venda. Es poden adquirir per 15 euros a l’Ajuntament, trucant al 977 830 057 o enviant un correu electrònic a: comunicació@falset.org o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També es podrà comprar l’entrada el mateix a taquilla del teatre amb un preu de 18 euros.

Diversitat d’espectacles a ‘L’Artesana a Escena’

L’actuació de Berto Romero s’inclou dins la programació de la cinquena temporada de ‘L’Artesana a Escena’, en la que també s’hi troben propostes molt diverses des de el concert del bateria dels Pets, Joan Reig, el 4 de març fins l’obra de teatre de Queco Novell ‘Confessions d’un ex president, el 7 de maig. Dintre de la temporada d’hivern del teatre de Falset, també es projectaran diverses pel·lícules d’estrena com la comèdia ‘Villaviciosa de al lado’ (el 29 de gener), el film musical ‘Canta’ (el 5 de febrer) o l’última de Disney ‘Vaiana’ (el 19 de febrer). A més, actuaran la petita agrupació vocal catalana ‘The Hanfris Quartet’ i el cor del conservatori de Sant Cugat del Vallès el 19 i 26 de març, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: