Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cor Orfeó de El Vendrell porta un Nadal carregat d'activitats

Entre elles es destaca el concert de Nadal i el concert de Sant Esteve

Imatge de la il·luminació de El Vendrell. Imatge de la il·luminació de El Vendrell. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Desembre 2016 09:44

El Cor Orfeó Parroquial de El Vendrell porta un Nadal carregat d'activitats. Serà el proper dissabte, 24 de desembre, amb motiu de la vigília de Nadal, quan arribi la Missa del Gall que es celebrarà a les 12 de la nit a l’església. A continuació es comptarà amb una torronada per a cantaires i acompanyants. A l’endemà, el diumenge 25 de desembre, el dia de Nadal, es gaudirà del concert de Nadal conjuntament amb el Petit Estel i les Joves Veus. Tindrà lloc a les 21h a l’església i la recaptació anirà destinada a Càritas.

El dia de Sant Esteve s'esdevindrà el tradicional concert, a les 12:30h al Teatre TAG, que compta amb la Coral La Lira Vendrellenca. El dia de Reis es procedirà a la Missa on tothom qui vulgui assistir ho podrà fer a les 12h a l’església.

Com a comiat de festes, el diumenge, 8 de gener, tindran lloc dos concerts. El primer serà a les 10:30h a la Policlínica i el segon a la residència d’avis La Muntanyeta a les 12h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: