Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova biblioteca de Calafell estarà llesta a l'estiu

El nou equipament forma del pla d'impuls del nucli antic

La biblioteca Ventura Gassol de Segur de Calafell. La biblioteca Ventura Gassol de Segur de Calafell. CEDIDA.
Cultura Taempus
Dimarts, 20 Desembre 2016 08:01

El nucli antic de Calafell tindrà la nova biblioteca a punt d'aquí a vuit mesos, si es compleix el calendari previst. L'Ajuntament ha adjudicat les obres a la constructora Artifex Infraestructura, per un preu d'1.117.001,82 euros més l'IVA.

La nova biblioteca, que forma part del pla de barris del nucli antic, és un dels principals projectes per insuflar vida al nucli antic de Calafell. “Pocs equipaments culturals hi ha que moguin tanta gent, cada dia, com una biblioteca”, assegura l'alcalde, Ramon Ferré. La idea del govern de Calafell és que l'edifici del Sindicat no perdi l'ús cívic i social que ha tingut històricament. Segons Ferré, actualment a les biblioteques es fan moltes més coses que llegir i aquest és l'objectiu del projecte que s'ha adjudicat. Les entitats que havien usat l'edifici ja s'han traslladat a la casa de cultura de Cal Bolavà, l'altre gran equipament existent al nucli antic, amb millors condicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: