Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova etapa del cicle de conferències ‘Fòrum Omnes’ a Montblanc

El cicle d’enguany posarà especial atenció en els àmbits científic i tecnològic

Imatge de l'Associació Museu Arxiu de Montblanc i Comarca. Imatge de l'Associació Museu Arxiu de Montblanc i Comarca. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2016 09:12

Després d’un parèntesi, l’Associació Museu Arxiu de Montblanc i Comarca comença un nou cicle de conferències amb el títol de ‘Fòrum Omnes’, de la mateixa manera que ja s’havia programat en temporades anteriors. Com és conegut, l’entitat no limita la seva activitat a les tasques pròpies d’un Museu sino que des dels seus inicis ha mantingut paral•lelament un paper de dinamitzador cultural en l’àmbit de Montblanc i la Conca.

Àmbits científic i tecnològic

El cicle d’enguany posarà especial atenció en els àmbits científic i tecnològic. Un dels objectius del cicle ‘Fòrum Omnes’ és el de difondre aspectes nous amb important projecció cap al futur. En aquest sentit, estan previstes xerrades relacionades amb les noves tecnologies o la gestió de la informació. Un altre dels objectius del Fòrum va lligat a l’actualitat política i social. Dins d’aquest últim àmbit es preveu alguna conferència lligada al moment que està vivint el nostre país.

S’han projectat cinc conferències entre el novembre del 2016 i el maig del 2017. En concret, la primera serà el proper divendres, 25 de novembre, a les 19:00h, i portarà per títol ‘La reinvenció de la mobilitat: els vehicles elèctrics’, a càrrec del Director de Relacions Institucionals de l’empresa Circutor, Joan Pallisé Clofent.

Més d’una dècada

Sota el nom de ‘Fòrum Omnes’, ja fa més de 10 anys que es realitzen xerrades de diferents temàtiques amb la intervenció de destacades personalitats de la vida política, cultural i econòmica del país. Alguns com Pascual Maragall o Baltasar Porcel han estat participants en cicles anteriors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: