Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Josep Bros torna a Vila-seca i meravella a la Gala Benèfica contra la leucèmia

Uns 400 espectadors presencien a l'auditori Josep Carreras l'actuació del tenor català

Moment de l'actuació d'ahir de Josep Bros a l'Auditori Josep Carreras. Moment de l'actuació d'ahir de Josep Bros a l'Auditori Josep Carreras. CEDIDA.
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Novembre 2016 17:18

L’auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir aquest divendres, la catorzena Gala Lírica a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec del tenor català Josep Bros, acompanyat al piano per Marco Evangelisti.

Davant prop de 400 espectadors que van quedar meravellats amb l’esplèndida actuació del tenor, l’artista va oferir un repertori molt diversificat dividit en dues parts, una primera amb peces d’òpera i una segona part on va donar protagonisme a la sarsuela i a la cançó francesa, italiana i catalana.

El tenor, que retornava a l’Auditori Josep Carreras després de 10 anys, destacà l’excel·lent acústica de l’auditori i va respondre al clamor del públic amb diversos bisos finals i el van acomiadar dempeus amb una llarga ovació.

Aquesta gala no és només un esdeveniment artístic de primer nivell, sinó que cada una de les seves edicions és una mostra més del tarannà solidari de tot el municipi de Vila-seca. El concert va comptar amb la presència de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació, Josep Poblet; del gerent de la Fundació Internacional Josep Carreras, Antoni Garcia Prat; del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; del rector de la URV, Josep A. Ferré i dels representants de l’Obra Social “la Caixa”.

Cal recordar que a banda de Josep Bros, en edicions anteriors van actuar les sopranos Nancy Fabiola, Maria Bayo, Ainhoa Arteta, Barbara Hannigan, Isabel Rey, Lynne Dawson, Pilar Jurado i Ofèlia Sala, la contralt Ewa Podles, els tenors Jaume Aragall, Sergi Giménez i Àngel Òdena, l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: