Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

1.400 alumnes participaran al teatre interescolar de Vila-seca

Al mes de març tindrà lloc una altra sessió de teatre, Frankenstein 2, en anglès

Imatge del teatre interescolar de Vila-seca. Imatge del teatre interescolar de Vila-seca. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 04 Novembre 2016 12:30

Els propers dies 7 i 8 de novembre tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreres de Vila-seca, quatre sessions de teatre interescolar programades en el marc del Pla Educatiu d’Entorn. Hi participaran un total de 1.400 infants i té l’objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l’aprenentatge dels estudiants. La representació serà la d’El llop i les set cabretes.

En primer lloc, el 7 de novembre, a partir de les 9:30h, gaudiran de la sessió els alumnes de P5 de l’Escola Mestral i els de 1r i 2n de les escoles La Canaleta, Mestral i Antoni Torroja i Miret. A partir de les 11h, els assistents seran els alumnes de P3 i P4 de les escoles Cal·lípolis, Miramar i Sant Bernat Calvó i els de P5 de les escoles Miramar i Sant Bernat.

A l’endemà, dimarts 8 de novembre, a les 9:30h, serà el torn dels alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de l’escola La Plana; P3, P4 i P5 de La Canaleta; P3 i P4 de l’Escola Mestral i 1r i 2n de l’Escola Sant Bernat Calvó. Per acabar, a les 11h, assistiran a l’última funció els alumnes de P5, 1r i 2n de l’Escola Cal·lípolis; 1r i 2n de l’Escola Miramar i P3, P4 i P5 de l’Escola Torroja.

Més endavant, al mes de març, tindrà lloc una altra sessió de teatre per als infants, Frankenstein 2, la qual en aquest cas serà narrada en anglès, per als alumnes de cicles mitjà i superior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: