Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arravaló converteix Blancafort en centre dins l'esfera musical

Convida més de cinquanta músics en el tercer aniversari de les ‘jam-sessions'

Músics de la comarca i de fora han participat en les sessions. Músics de la comarca i de fora han participat en les sessions. EL PORTAL NOU.
Cultura Josep Lluís Eras / El Portal Nou
Dijous, 03 Novembre 2016 07:51

El projecte musical Toca-te-la tu arriba al seu tercer aniversari amb una jam- session especial que tindrà lloc al bar restaurant l'Arravaló de Blancafort avui a les nou del vespre. Aquest projecte ha aplegat i creat sinergies entre músics de la comarca i de fora durant aquests tres anys i ha ofert al mateix temps un espectacle musical a un públic que s'ha mostrat fidel.

L'èxit de participació i d'assistència d'aquest esdeveniment ha fet que, per a molta gent, ja sigui un esdeveniment obligat el primer dijous de cada mes. Per festejar els tres anys d'existència s'han preparat algunes novetats, com el fet de convidar la cinquantena de músics que han actuat algun cop en aquestes jam-sessions. També se sortejaran sopars a l'Arravaló i lots de vins de Gerida Viticultors, patrocinadors de l'esdeveniment. És un acte obert a tots els públics i amb entrada gratuïta

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: