Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'actriu Emma Vilarasau tancarà el Cicle Prosceni Reddis Bartrina 2023

El director de teatre Josep Maria Mestres serà l’encarregat de conduir l’última conversa, aquest dimecres 7 de juny, a les 19 h, al Teatre Bartrina de Reus

L’actriu Emma Vilarasau, a la pel·lícula ‘Sisè primera’, d’Albert Carbó L’actriu Emma Vilarasau, a la pel·lícula ‘Sisè primera’, d’Albert Carbó SILENDUM FILMS
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Juny 2023 21:42

El proper dimecres, dia 7 de juny a les 19:00 al Teatre Bartina de Reus, el director de teatre Josep Maria Mestres serà l’encarregat de conduir l’última trobada del cicle Prosceni Reddis Bartrina 2023 'Trajectòries, converses amb creadors' impulsats per la Fundació Privada Reddis amb la col·laboració del Consorci del Teatre Bartrina.

Aquesta última conversa compta amb una de les actrius més destacades del panorama teatral nacional, l’Emma Vilarasau. Una actriu amb una gran trajectòria professional des dels seus inicis al Teatre Lliure l’any 1983 i que continua, fins a l’actualitat, protagonitzat importants papers principals al teatre, al cinema i a la televisió.

Les converses Proceni Reddis Bartrina 2023 tenen com a objectiu principal apropar la cultura a la ciutadania, amb un format de converses intimistes on es desvelen anècdotes i secrets que fan entendre al públic la complexitat dels processos de la producció cultural, tant musical com teatral. Per aconseguir aquesta fita hem comptat amb dos cicles diferenciats: el primer 'L’ofici en viu. Nous talents', conduït pel compositor Joan Magrané i, per acabar, el cicle 'Trajectòries, converses amb creadors', on són els protagonistes de la conversa qui escullen als seus entrevistadors, la qual cosa crea un format de conversa poc convencional, on l’artista es mostra davant del públic d’una forma molt propera i natural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: