Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un llibre recorre la vida de tres personatges religiosos de Sant Vicenç de Calders

'Petjades' es presenta el pròxim dissabte 10 de juny,  a les 12 h, a l'església de Sant Vicenç

Portada del llibre 'Petjades' Portada del llibre 'Petjades' CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 02 Juny 2023 18:41

La tinença de Parròquia de Sant Vicenç de Calders organitza l’acte de presentació del llibre “Petjades”, una biografia que repassa la vida de tres personatges religiosos del poble com Sor Maria Pilar de Sant Josep Caralt Mercadé, Dom Ambrós Calart Güixens i Mn Joan Borrut Mañé.

La presentació es farà a l’Església de Sant Vicenç de Calders, el dissabte 10 de juny, a les 12 h, i comptarà amb la presència del rector Mn Norbert Miracle, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, Bernabé Dalmau, monjo de Montserrat, l’autor del llibre Joan Borrut i Casellas. La presentació anirà a càrrec d’Alfons Vigo.

Altres activitats

Quan finalitzi la presentació es procedirà al concert de l’Orfeó Andorrà i la Coral Polifònica Joan Toldrà del Vendrell, amb la interpretació d’una sardana andorrana escrita per dom Ambrós Caralt.

A l’hora de sortir, es farà el descobriment d’una placa a la casa nadiua de dom Ambrós Caralt. Per cloure l’acte hi haurà copa de cava i vermut a la placeta de la casa nadiua de Mn Joan Borrut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: