Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rita Payés, Joan Miquel Oliver, Tomàs Fuentes i Modgi, a 'La Nit 5.1' de Barberà de la Conca

El festival combina música, monòlegs, gastronomia i vi

Joan Miquel Oliver és un dels artistes que participaran a la vuitena edició de 'La Nit 5.1', al al Castell templer de Barberà de la Conca Joan Miquel Oliver és un dels artistes que participaran a la vuitena edició de 'La Nit 5.1', al al Castell templer de Barberà de la Conca ARXIU / INFOCAMP
Cultura ACN
Dijous, 11 Mai 2023 10:55

Els músics Rita Payés i Joan Miquel Oliver, i els monologuistes Tomàs Fuentes, Andres Fajngold i Modgi són alguns dels noms més destacats de la vuitena edició de La Nit 5.1. Se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol al Castell templer de Barberà de la Conca.

La Conca 5.1 organitza un any més aquest festival que combina actuacions musicals, monòlegs i propostes gastronòmiques amb els cellers del territori. El cartell compta amb divuit artistes.

Pel que fa a la part musical, destaquen també Pupil·les, Angeladorrrm i Al·lèrgiques al Pol·len. Altres monologuistes que participaran seran Mockudrames, Gemma Ortis i Mars Llinars. El cartell d'aquesta edició és de l'artista reusenca Alina Ballester.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: