Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sardanes, cercavila, roses i llibres pel Sant Jordi morellenc

L’Ajuntament del Morell i diverses entitats locals promouen una diada plena d’activitat

L'Ajuntament del Morell s'ha guarnit com mai, amb un balcó de roses vermelles i una llarga senyera al mig de la façana L'Ajuntament del Morell s'ha guarnit com mai, amb un balcó de roses vermelles i una llarga senyera al mig de la façana AJUNTAMENT DEL MORELL
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 22 abril 2023 19:09

Amb un Ajuntament del Morell guarnit com mai, amb un balcó de roses vermelles i una llarga senyera al mig de la façana, el municipi ja està a punt per viure un dels dies més bonics de l’any, que es viuen de cara al carrer i que posen la cultura al centre. Ens referim a la diada de Sant Jordi, que enguany ha omplert la setmana d’activitat amb propostes de tota mena. La primera, i que fa uns quants dies que està en marxa, és la tercera edició del concurs de relats breus de Sant Jordi, una iniciativa amb el suport de la Biblioteca Montoliu i Ràdio Morell. Un certamen del qual es pot trobar tota la informació en aquest enllaç.

Aquest diumenge, 23 d’abril, hi haurà diverses cites, a més de les tradicionals parades de roses i llibres que s’instal·laran durant tota la jornada a la rambla del municipi. Així mateix, la Biblioteca Montoliu tindrà un estand informatiu a la mateixa rambla entre les 12 i les 14 hores. També a les 12 hores, i al pati del Centre de Dia, tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Principal de Tarragona i un petit aperitiu per a totes les persones assistents. Un acte, aquest, organitzat des de l’Associació Cultural i Sardanista del Morell. Finalment, a les 18 hores, serà el torn de l’Associació Cultural Embruix, que ha preparat una cercavila en honor a Xavi Catà, amb una encesa del Drac del Morell per posar el punt final a la jornada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: